Eu, Camelia Hoinarescu. Specialist in Nutritie, membru al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara din Romania, maestru in arta culinara, cu experienta de peste 10 ani in industria alimentara. Da, suna rece, protocolar. Dar eu va invit ca in spatele titlurilor, a multor ani de studiu, individual sau coordonat/ajutat de nume internationale, cunoscute in domeniu (corpul profesoral al Vanderbilt University USA – Center for Human Nutrition, Dr. Valter D. Longo – Univ. California USC, etc), sa veniti sa descoperiti omul.

Eu, Camelia, nu am putut sa fac nimic fara pasiune. Am fost si sunt mereu urmarita de dorinta de a intelege, pe de-o parte si pe alta, de dorinta nemasurata de a darui. Daruiesc ajutand oamenii sa fie mai sanatosi, sa-si inteleaga corpurile. Daruiesc ajutandu-I pe cei care vor sa imbratiseze aceeasi meserie, predand cu dragoste. Iar voi toti, toti cei care mi-ati calcat pragul, sau care il veti calca, sau voi cei pe care va cunosc sau va voi cunoaste, imi incarcati bateriile cu reusitele voastre, reusite in care poate, am pus si eu o mana de mortar pe undeva, un cuvant potrivit, o dieta, un zambet sau am redat increderea in propriile forte.

Eu, Camelia sunt oglinda fiecaruia dintre voi, pentru ca ma identific cu fiecare. Inteleg si ma adaptez, devenind, in spatele specialistului, omul de care aveti nevoie. Fiind inclinata spre stiinte exacte, pentru mine fiecare reprezinta o enigma. O enigma ca organism, ca functionare dar si ca univers psihic. Asa ca identific de fiecare data un fel de harta a ta, cu puncte nevralgice, care trebuie echilibrate. Instrumentele mele sunt alimentele, remediile naturiste, de cele mai multe ori vegetale. Dar si vorbele. Putinta de a ma transpune in a fi “tu” sau in ceea ce ai tu nevoie sa fiu, pentru a scoate din tine forta de a face ce iti trebuie.

Eu reinvat oamenii sa manance corect si simplu, divers si gustos, sa-si porneasca resursele naturale de regenerare ale organismului.

Eu sunt antrenorul tau personal in nutritie!

IMG_7374
"Am hotarat de ceva vreme ca este momentul sa fac o schimbare majora in ceea ce priveste stilul meu de viata. Este foarte adevarat ca decizia aceasta am luat-o pe fondul unor probleme de sanatate ivite, zic eu, peste noapte. 
Primul pas a fost schimbarea alimentatiei, dar nu dupa ureche, ci cu ajutorul unui specialist.  Nu știu dacă s-a gândit cineva vreodata ca relația cu un nutriționst este una foarte personala,  aproape intima.
Camelia Hoinarescu este omul care nu m-a judecat pentru multele obiceiuri nesanatoase. Mi-am dat seama ca este exact persoana de care aveam nevoie. M-a primit cu toata deschiderea, m-a ascultat, m-a descoperit si m-a indrumat tinand cont de toate nevoile mele, exact ca un prieten bun. Am realizat ca nu este atât de greu dacă cel care te îndruma știe cum sa o facă,  fără sa te simți prost, încorsetat sau rușinat dacă uneori greșești.
Nutritionistul Camelia Hoinarescu este mai întâi de toate omul  înzestrat cu multa răbdare, oricând gata sa-ti răspundă la intrebari, sa te incurajeze, avand un singur scop: acela de a ne fii noua, celor care apelam disperati la un specialist, mai bine. Astazi, am reusit datorita ei sa fac o schimbare majora in alimentatie, fara efort, intr-un mod firesc. Multumesc din suflet!"
 
Carmen
Daca ti-a placut, posteaza articolul pe reteaua ta sociala!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •